Proefabonnement Tubantia

Afbeelding van Tubantia proefabonnement
6 weken
10, -

Proefabonnement Tubantia

  • Thuisbezorgd en/of digitaal
  • Stopt automatisch
  • Direct digitaal lezen

Het laatste nieuws uit Twente en de Achterhoek en achtergrondverhalen die je nergens anders leest. De verslaggevers zijn de oren en ogen van de regio en staan midden tussen de mensen. Hierdoor is Tubantia in staat jou het allerbeste regionale nieuws te bezorgen, aangevuld met al het betrouwbare (inter)nationaal nieuws, sport en entertainment.

Veelgestelde vragen

Je abonnement loopt automatisch af en de bezorging stopt vanzelf. Je zit dus nergens aan vast.

Omdat het kennismakingsabonnementen betreft, kun je per adres dezelfde titels van DPG Media niet vaker dan één keer per jaar proberen. Per jaar kun je ook niet meer dan drie verschillende titels van DPG Media per adres proberen.

Betaling vindt plaats door middel van een automatische incasso. Door je rekeningnummer in te vullen bij de gegevens in het bestelproces, geef je toestemming voor een automatische incasso van het afgesproken bedrag per betalingstermijn.

Je ontvangt een bevestiging van je aanvraag. Verder zullen wij je per mail benaderen met relevante productinformatie, nieuws en aantrekkelijke aanbiedingen van Tubantia. Je kunt jezelf onderaan de mail altijd afmelden indien gewenst. Uiteraard gaan we zorgvuldig om met je persoonlijke gegevens.

Doordeweeks vóór 7.00 uur in de ochtend en op zaterdag vóór 8.00. De digitale krant is elke ochtend om 06.00 uur beschikbaar.

Ja! Direct na aanvraag van je Tubantia-abonnement sturen wij je een e-mail met je inloggegevens waarmee je meteen kunt inloggen en beginnen met lezen. Heb je (ook) een papieren krant aangevraagd, dan ontvang je deze ongeveer een week na aanvraag of op een later moment indien je zelf een ingangsdatum hebt gekozen.

Door na het afronden van je bestelling meteen een account aan te maken en dan in te loggen op tubantia.nl en in de apps. Of, als je al eerder een account hebt aangemaakt, meteen in te loggen op je account. Doe dit op elk apparaat afzonderlijk. Dan heb je op allemaal toegang tot alles wat Tubantia te bieden heeft. Dus ook artikelen die voor anderen verborgen blijven.