Proefabonnement de Volkskrant

Afbeelding van de Volkskrant proefabonnement
4 weken
4, -

Proefabonnement de Volkskrant

  • Thuisbezorgd en/of digitaal
  • Stopt automatisch
  • Direct digitaal lezen

In deze tijd is het belangrijker dan ooit om geïnformeerd te worden door een kwalitatieve nieuwsbron. De Volkskrant is zo’n bron; een gezaghebbende no-nonsense krant die enerzijds de waarheid voorhoudt en anderzijds mensen bij elkaar brengt. De Volkskrant zoekt altijd uit hoe het echt zit en laat je alle kanten van een verhaal zien.

Veelgestelde vragen

Je abonnement loopt automatisch af en de bezorging stopt vanzelf. Je zit dus nergens aan vast.

Omdat het kennismakingsabonnementen betreft, kun je per adres dezelfde titels van DPG Media niet vaker dan één keer per jaar proberen. Per jaar kun je ook niet meer dan drie verschillende titels van DPG Media per adres proberen.

Betaling vindt plaats door middel van een automatische incasso. Door je rekeningnummer in te vullen bij de gegevens in het bestelproces, geef je toestemming voor een automatische incasso van het afgesproken bedrag per betalingstermijn.

Je ontvangt een bevestiging van je aanvraag. Verder zullen wij je per mail benaderen met relevante productinformatie, nieuws en aantrekkelijke aanbiedingen van de Volkskrant. Je kunt jezelf onderaan de mail altijd afmelden indien gewenst. Uiteraard gaan we zorgvuldig om met je persoonlijke gegevens.

Doordeweeks vóór 7.00 uur in de ochtend en op zaterdag vóór 8.00. De digitale krant is elke ochtend om 06.00 uur beschikbaar.

Ja! Direct na aanvraag van je Volkskrant-abonnement sturen wij je een e-mail met je inloggegevens waarmee je meteen kunt inloggen en beginnen met lezen. Heb je (ook) een papieren krant aangevraagd, dan ontvang je deze ongeveer een week na aanvraag of op een later moment indien je zelf een ingangsdatum hebt gekozen.

Door na het afronden van je bestelling meteen een account aan te maken en dan in te loggen op volkskrant.nl en in de apps. Of, als je al eerder een account hebt aangemaakt, meteen in te loggen op je account. Doe dit op elk apparaat afzonderlijk. Dan heb je op allemaal toegang tot alles wat de Volkskrant te bieden heeft. Dus ook artikelen die voor anderen verborgen blijven.