Afbeelding

Ontdek de krant

die bij je past

  • Van landelijk tot regionaal
  • Voordelige proefabonnementen
  • Stopt automatisch

Veelgestelde vragen

Omdat het kennismakingsabonnementen betreft, kun je per adres dezelfde titels van DPG Media niet vaker dan één keer per jaar proberen. Per jaar kun je ook niet meer dan drie verschillende titels van DPG Media per adres proberen.

Jouw abonnement loopt automatisch af en de bezorging stopt vanzelf. Je zit dus nergens aan vast.

Betaling vindt plaats door middel van een automatische incasso. Door je rekeningnummer in te vullen bij de gegevens in het bestelproces, geef je toestemming voor een eenmalige incasso.

Doordeweeks vóór 7.00 uur in de ochtend en op zaterdag vóór 8.00. De digitale krant is elke ochtend om 06.00 uur beschikbaar.

Ja, dit kan. Je kunt een andere bezorgdatum kiezen in het bestelformulier.

Ja! Direct na aanvraag van je abonnement sturen wij je een e-mail met je inloggegevens waarmee je meteen kunt inloggen en beginnen met lezen. Heb je (ook) een papieren krant aangevraagd, dan ontvang je deze ongeveer een week na aanvraag of op een later moment indien je zelf een ingangsdatum hebt gekozen.

Je ontvangt een bevestiging van jouw abonnement en je abonneegegevens. Verder zullen we je per mail benaderen met relevante productinformatie, nieuws en aantrekkelijke aanbiedingen. Je kunt jezelf onderaan de mail altijd afmelden indien gewenst. Uiteraard gaan we zorgvuldig om met je persoonlijke gegevens.

Proefabonnementen op kwaliteitskranten

Blijf je graag op de hoogte van nieuws en achtergronden? Wil jij graag kunnen meepraten over actuele gebeurtenissen? Neem dan een voordelig proefabonnement op een krant naar keuze. Met ons ruime aanbod regionale en landelijke kranten zit er altijd een geschikte aanbieding voor jou tussen, en kun jij voordelig proberen welke krant bij jou past.

Kies een proefabonnement op een krant die bij jou past

Een proefabonnement is de ideale kennismaking om te ontdekken of een krant bij je past. Vooral bij kranten is het fijn om eerst te ervaren of dit bij jouw interesses aansluit, zonder meteen ergens aan vast te zitten. Volg je vooral het nieuws uit binnen- en buitenland of wil jij ook graag weten wat zich bij jou in de buurt afspeelt? Lees je graag over politiek en samenleving of verslind jij het laatste sportnieuws? Je ontdekt het met een proefabonnement.

Aanbod proefabonnementen op kranten

Op bladenhuis.nl vind je zowel landelijke als regionale kranten. Populaire landelijke kranten zijn de Volkskrant, het AD, Het Parool en Trouw. Lees je liever regionaal nieuws? Kies dan voor een proefabonnement op een van onze regionale kranten. Je kunt kiezen uit Brabants Dagblad, BN DeStem, de Gelderlander, Eindhovens Dagblad, de PZC, de Stentor en Tubantia.

Proefabonnement; van papier tot digitaal

Je kunt zelf beslissen welke abonnementsvorm bij jou past. Kies bijvoorbeeld voor dagelijks de papieren krant of de papieren krant op zaterdag om je weekend goed te starten. Lees je liever digitaal? Kies dan het digitale abonnement waarmee je de krant op elk moment bij de hand hebt op je telefoon, tablet of computer. Alle proefabonnementen stoppen automatisch. Je zit dus nergens aan vast.